SVENSK

TacTack för ditt intresse för det internationella bokprojektet Trip To Bliss (Resa till lycksalighet). 
Den här webbplatsen skapades av ett par anledningar: framför allt för potentiella deltagare – författarna – som överväger att skicka in sin berättelse. Webbplatsen tillhandahåller information som du bör vara medveten om när du bestämmer dig för att delta i detta internationella bokprojekt. Webbplatsen fungerar också som en plattform för interaktion, ett sätt att dela relaterade artiklar och inspiration på min blogg The Bliss Blog.

Jag ser det som mitt uppdrag att skapa och publicera en unik bok fylld av autentiska berättelser från kvinnor över hela världen, som är villiga att dela med sig av personliga berättelser om hur de lärt sig nå klimax.
 
Att inte kunna få orgasm under sex är ett problem som många kvinnor tampas med. Ändå verkar vi inte prata så mycket om det. Det är nästan tabu.
 
Om du har varit en av dessa kvinnor och nu har lärt dig få orgasm är du inbjuden till att delta i detta bokprojekt. Dela gärna med dig av din historia – det kan inspirera och stärka kvinnor som har det här problemet och därför känner sig ensamma eller hopplösa.
 
Med hjälp av det här bokprojektet hoppas jag kunna inleda ett samtal. Trip To Bliss kommer att vara vår plattform för kommunikation. Här kan kvinnor som kämpar med att nå klimax (såväl på egen hand som med en partner) träffa kvinnor som har lärt sig uppnå orgasm.
 
Jag vet att det här är ett mycket känsligt och personligt ämne. Genom att dela med dig av din unika resa kommer du kunna hjälpa och inspirera kvinnor som ännu inte har hittat vägen till ett sexuellt tillfredsställande liv.

”När du delar med dig av din berättelse på ett stärkande sätt kommer den att läka dig, och den kommer att läka någon annan.”
- Iyahlab Vanzant (amerikansk inspirationstalare och tevepersonlighet)
 
 För mig har det här projektet redan inneburit ett otroligt utbyte och en meningsfull resa. Det har fått mig att skratta och gråta, och det har gjort det möjligt för mig att lära mig mer om ämnet och om mig själv.
 
Följ med mig på det här skrivande äventyret. Hjälp mig göra Trip to Bliss till en unik bok, fylld av många olika personliga berättelser om kvinnor från alla slags levnadssätt och kulturer.
 
Titta runt, njut av det du ser, och om du har några tankar eller frågor är du varmt välkommen att kontakta mig via e-post eller sociala medier.
 
Tack för att ni litar på mig och delar med er av era intima berättelser, och för att ni vill vara en del av detta verkligt spännande bokprojekt. Jag ser fram mot att höra från er!

- Bibi